Hvordan kan jeg afmelde mit Bumble Boost abonnement gennem iTunes?

Hvis du ønsker at afmelde dit Bumble Boost abonnement, så følg blot disse trin:

1. Gå til indstillinger på din iPhone eller iPad og vælg iTunes Store og App Store.
  2. Tryk på dit Apple ID øverst på skærmen.
  3. Tryk på Se Apple ID. Du skal muligvis logge ind eller benytte Touch ID.
  4. Tryk på Abonnementer.
  5. Tryk på det abonnement, du ønsker at redigere. (Hvis du ikke ser et abonnement men alligevel bliver opkrævet, så sørg tjek venligst, at du er logget ind på det korrekte Apple ID.)
  6. Rediger herefter dit abonnement. Du kan vælge en anden abonnementsmulighed eller helt opsige dit abonnement. Hvis du afmelder vil dit abonnement stoppe ved udgangen af den igangværende betalingsperiode.