Hvordan kan jeg afmelde mit Bumble Boost-abonnement gennem iTunes?

Hvis du ønsker at afmelde dit Bumble Boost-abonnement, så følg blot disse trin:

1. Gå til din telefons indstillinger.

2. Tryk på dit navn øverst på skærmen.

3. Tryk på "Medier & køb".

4. Tryk på "Se konto". Du vil muligvis blive bedt om at logge ind eller bruge Touch ID.

5. Tryk på "Abonnementer".

6. Tryk på det abonnement, du øsnker at ændre (Bumble). OBS: Hvis du ikke kan se et abonnement, men bliver opkrævet, så tjek venligst, at du er logget ind med det korrekte Apple ID.

7. Brug indstillingerne til at administrere dit abonnement.

8. Tryk på "Afmeld abonnement". OBS: Når du afmelder, vil dit abonnement stoppe ved udgangen af den igangværende periode.