Hoe annuleer ik mijn abonnement voor Bumble Boost of Bumble Premium via Apple?

Als je je Bumble-abonnement wilt annuleren, volg dan deze stappen:

1. Ga op je telefoon naar de instellingen van je telefoon.
  2. Tik bovenin je scherm op je Apple ID (mogelijk moet je inloggen of Touch of Face ID gebruiken).
  3. Tik op 'Abonnementen'.
  4. Tik op het abonnement dat je wilt wijzigen (Bumble).Opmerking: Als je geen Bumble-abonnement ziet, maar er wel kosten in rekening worden gebracht, kijk dan goed of je bent ingelogd met het juiste Apple ID.
  5. Gebruik de opties om je abonnement te wijzigen.
  6. Je kunt een ander abonnement kiezen, of op 'Abonnement annuleren' tikken om je abonnement op te zeggen.

Opmerking: als je je abonnement annuleert, stopt het aan het einde van de huidige betaalperiode.