Hvad er BeeLine?

[OBS: Vi beta-tester i øjeblikket nye udgaver af Bumble abonnementer i nogle områder. Sørg for at læse hele denne artikel for at finde ud af, om du er i et af testlandene.*]

Din BeeLine viser de brugere, som har swipet til højre på dig, men som du ikke har swipet på endnu – vi kan kalde dem beundrere.

Legacy Bumble Boost abonnenter kan ikke blot se BeeLine og swipe på deres beundrere, men de kan også tilføje filtre til BeeLine for mere kontrol. Hvis du ikke har abonnement på Boost, så vil du stadig kunne se din BeeLine, men du vil ikke kunne se dine beundrere.

Du kan se din BeeLine med disse trin:

1. Tryk på den grå chat-bobl i nederste højre hjørne af skærmen
  2. Find den pixelerede firkant til venstre for din match-kø (OBS: Hvis BeeLine er tom, så vil du ikke kunne se den)
  3. Tryk på den pixelerede for at se dine beundrere, eller abonner på Bumble Boost

* Hvis du bruger en iOS-enhed, så vil BeeLine nu være tilgængeligt, som del af vores Bumble Premium-abonnement. Hvis du bruger en Android-enhed og befinder dig i Australien, New Zealand eller Storbritannien, så vil BeeLine være tilgængeligt via Bumble Premium. Alle andre brugere, skal abonnere på vores Legacy Bumble Boost for at se deres BeeLine.