Vad är Beeline?

[Notera: Vi betatestar just nu de nya versionerna av Bumbles prenumerationer i vissa regioner. Läs denna sida för att se om du befinner dig i en sådan region.*]

I din Beeline syns användare som har swipat höger på dig men som du inte har swipat på ännu. Dessa personer kallas för dina gillare.

Legacy Bumble Boost-prenumeranter kan inte bara se sin beeline och välja att swipa på sina gillare, utan kan också lägga till sökkriterier i sin beeline för en mer personlig upplevelse. Om du inte prenumererar på Boost kan du fortfarande se din beeline, men kan inte se dina gillare.

Gör så här för att se din beeline:

1. Tryck på den gråa chattbubblan uppe till höger på skärmen
  2. Du kommer att se en grön cirkel till vänster om matchningskön (notera: ibland är din beeline tom och då visas inte denna)
  3. Tryck på den pixlade rutan för att se dina gillare eller börja prenumerera på Bumble Boost

* Om du är iOS-användare kommer Beeline finnas tillgänglig som en del av vår  Bumble Premium-prenumeration. Om du använder en Android-enhet och befinner dig i Australien, Nya Zealand, eller i Storbritannien, kommer Beeline alltid finnas tillgänglig i Bumble Premium. Alla andra användnare måste använda den gamla versionen av Bumble Boost för att se sin Beeline.