Hvorfor er jeg blevet opkrævet for en gratis prøveperiode?

Vi ved godt, at der ikke er noget mere skuffende end at blive opkrævet for noget, man troede var gratis. Hvis du tilmeldte dig en gratis prøveperiode på Bumble Premium gennem Apple Store eller Google Play Store, og du blev opkrævet med det samme, så er det formentlig fordi, du allerede har fået en gratis prøveperiode på en tidligere Bumble-konto.

Vi anbefaler, at du kontakter Apple eller Google for at tjekke, hvad der er sket. Det kan du gøre via disse trin nedenfor:

Apple Store:

1. 1. Gå til https://getsupport.apple.com/
  2. Vælg "Fakturering & Abonnementer"
  3. Vælg "Abonnementer & Køb"
  4. Vælg "Emnet er ikke på listen"
  5. I tekstfeltet, skriv "n/a", og tryk "Fortsæt"
  6. Vælg muligheden, "Chat"

Google Play Store:

1. Gå til play.google.com eller Google Play Store
  2. Tjek om du har logget ind med den rigtige Google-konto
  3. Klik på din profil i øverste, højre hjørne
  4. Klik på betalinger og abonnementer
  5. Klik på Abonnementer, og vælg det abonnement, du gerne vil afmelde/anmode om en refundering

Vær venligst opmærksom på, at hvis du tilmelder dig en gratis prøveperiode, så vil du automatisk være tilmeldt abonnement, som fornyes automatisk, når den gratis prøveperiode er udløbet. Disse informationer blev vist for dig sammen med vores betingelser og vilkår,  da du tilmeldte dig. For at afmelde dit abonnement kan du følge de trin, der er relevante for dig her.

*Hvis du tidligere har tilmeldt dig en gratis prøveperiode på Bumble via Apple Store eller Google Play Store, vil du ikke være berettiget til endnu en gratis prøveperiode og vil automatisk blive tilmeldt et abonnement.