Hvorfor er jeg blevet opkrævet for en gratis prøveperiode?

Vi ved godt, at der ikke er noget mere skuffende end at blive opkrævet for noget, man troede var gratis. Hvis du tilmeldte dig en gratis prøveperiode på Bumble Boost eller Bumble Premium gennem Apple Store, og du blev opkrævet med det samme, så er det formentlig fordi, du allerede har fået en gratis prøveperiode på en tidligere Bumble-konto.

Vi anbefaler, at du kontakter Apple for at tjekke, hvad der er sket. Det kan du gøre via disse trin:

1. Gå til https://getsupport.apple.com/

2. Vælg "Fakturering & Abonnementer"

3. Vælg "Abonnementer & Køb"

4. Vælg "Emnet er ikke på listen"

5. I tekstfeltet, skriv "n/a", og tryk "Fortsæt"

6. Vælg muligheden, "Chat"

Vær venligst opmærksom på, at hvis du tilmelder dig en gratis prøveperiode, så vil du automatisk være tilmeldt abonnement, som fornyes automatisk, når den gratis prøveperiode er udløbet. Disse informationer blev vist for dig sammen med vores betingelser og vilkår, da du tilmeldte dig.