Varför har jag debiterats för en gratis testperiod?

Vi vet hur tråkigt det är att betala för något som skulle varit gratis. Om du registrerade dig för en gratis testperiod på Bumble Boost eller Bumble Premium genom Apple Store men debiterades direkt beror det troligtvis på att du redan haft en gratis provperiod på ett tidigare Bumble-konto.

Vi rekommenderar att du kontaktar Apple och tar reda på vad som hänt genom att följa stegen nedan:

1. Gå till https://getsupport.apple.com/

2. Välj "Appar och programvara"

3. Välj "Prenumerationer och inköp"

4. Välj "Ämnet är inte registrerat"

5. Skriv "n/a" i textfältet och klicka på "Fortsätt"

6. Välj "Chatta"

Var uppmärksam på att din valda prenumeration automatiskt förnyas när den kostnadsfria provperioden upphör. Den här informationen visades för dig i våra Villkor och regler när du registrerade dig.

Om du tidigare registrerat dig för en gratis provperiod på Bumble genom Apple Store kan du inte få en gratis provperiod igen. Då startar en prenumeration automatiskt.