Varför har jag debiterats för en gratis testperiod?

Vi vet hur tråkigt det är med oförutsedda avgifter. Om du registrerade dig för en gratis testperiod på Bumble Premium genom Apple Store eller Google Play Store men debiterades direkt beror det troligtvis på att du redan haft en gratis provperiod på ett tidigare Bumble-konto.

Vi rekommenderar att du kontaktar Apple eller Google och tar reda på vad som hänt genom att följa stegen nedan:

Apple Store:

1. Gå till https://getsupport.apple.com/
  2. Välj Appar och programvara
  3. Välj Prenumerationer och inköp
  4. Välj Ämnet är inte registrerat
  5. Skriv n/a i textfältet och klicka på Fortsätt
  6. Välj Chatta

Google Play Store:

1. Gå till play.google.com eller Google Play Store
  2. Kontrollera att du är inloggad på rätt Google-konto
  3. Klicka på din profil högst upp till höger
  4. Klicka på Betalningar och prenumerationer
  5. Klicka på Prenumerationer och välj den prenumeration du vill avsluta

Var uppmärksam på att din valda prenumeration automatiskt förnyas när den kostnadsfria provperioden upphör. Den här informationen visades för dig i våra Villkor och regler när du registrerade dig. Följ dessa steg för att avsluta prenumerationen.

*Om du tidigare registrerat dig för en gratis provperiod på Bumble genom Apple Store eller Google Play Store kan du inte få en gratis provperiod igen. Då startar en prenumeration automatiskt.