Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Kan jag fortfarande chatta med mina matchningar när Snooze är aktiverat?

När Snooze är aktiverat kommer din profil att döljas för andra personer som swipar. Du kommer dock fortfarande kunna chatta med dina existerande matchningar. 

När du väljer att stänga av Snooze kommer alla dina matchningar att meddelas om att du är tillbaka på Bumble.