Hvordan sletter jeg min profil?

Har du skabt en  meningsfuld relation og har ikke længere brug for at date?

Selvom du har fundet et romantisk match, behøver du ikke at stoppe med at finde nye sociale eller forretningsmæssige forbindelser. Du kan blot slette din datingprofil og blive ved med at bruge Bizz og BFF. Sådan gør du:

• Gå ind i dine indstillinger ved at trykke på silhuetikonet efterfulgt af det grå tandhjul i appens øverste højre hjørne

Bemærk: Hvis du gerne vil gemme dine minder med et specielt match, skal du sørge for at gøre det, inden du går videre. Når du har taget det næste skridt, kan du ikke gå tilbage og tage skærmbilleder til mindebogen.

Når du har slået "Dating-tilstand" fra, vil du se en besked om, at din datingprofil slettes permanent, og alle dine forbindelser slettes i "Dating-tilstand".

Har du brug for en digital detox?

Du kan tage en pause uden at miste alle dine forbindelser. Tag et kig på vores Snooze-funktion, som tillader dig at tage en pause uden at miste dine matches eller samtaler.

Stopper du virkelig helt?

Følg disse trin for at slette din profil:

• Åbn Bumble-appen
  • Tryk på den grå silhuet i nederste venstre hjørne
  • Tryk på tandhjuls-ikonet i øverste højre hjørne for at få adgang til dine indstillinger
  • Scroll ned til bunden af dine indstillinger
  • Klik på “Slet konto”
  • Vælg årsagen til, at du vil slette din konto
  • Klik på “Slet konto” igen
  • Indtast ordet “slet” i små bogstaver
  • Klik på “Bekræft”

Som med andre apps slettes din konto ikke ved at fjerne, afinstallere eller slette Bumble-appen fra din telefon. Du skal følge trinene ovenfor for at slette din profil. For at bekræfte, at din konto er slettet, skal du bringes tilbage til registreringssiden i Bumble-appen. Hvis du prøver at logge ind igen, opretter den automatisk en ny konto.

Hvis du ikke er i stand til at bruge trinene beskrevet ovenfor til at slette din konto, har vi et særligt team, der kan hjælpe dig videre. Du skal blot kontakte os her. Vælg muligheden "anmod om mine data" og den relevante information. Husk at gøre det klart, at du ønsker at slette din konto.

Denne proces kan tage op til 30 dage at færdiggøre og kræver, at vores team verificerer din identitet for at bekræfte, at du er kontoindehaveren og har ret til at lave anmodningen.

Hvis du allerede har indsendt din anmodning via vores kontaktformular, bedes du holde øje med din indbakke for at få en e-mail med yderligere instruktioner fra vores team.

Bemærk: Sletning af din profil opsiger ikke dit abonnement. Hvis du abonnerer på et betalt Bumble Boost-abonnement, skal du tage de nødvendige skridt til at opsige det og sikre, at du ikke bliver trukket et auto-renewal-abonnementsgebyr.

Vi vil savne dig i fællesskabet! Du er altid velkommen til at vende tilbage.