Miten voin nähdä vain vahvistettuja profiileja?

Bumble pyrkii siihen, että tapaat vain aitoja ihmisiä, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden valita, haluatko nähdä vain vahvistettuja profiileja.

Jos olet vahvistanut oman profiilisi, voit valita tämän ominaisuuden seuraavasti:

Bumble-sovellus:

1. Suuntaa sille näytölle, jossa yleensä selaat muiden kuvia ja napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa suodatinkuvaketta.
  2. Selaa kohtaan “Suodattimet” ja valitse “Aseta suodattimia“
  3. Valitse “Vain vahvistetut profiilit”

Bumblen verkkosivut:

1. Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi
  2. Valitse ”Asetukset”
  3. Selaa kohtaan“Tarkennettu haku“ ja valitse “Vain vahvistetut profiilit”

Huom: Voit aina pyytää muita vahvistamaan profiilinsa! Lisätietoa löytyy täältä.