Jatkuuko tilaukseni automaattisesti?

Bumble Boost ja Bumble Premium  ovat jatkuvia tilauksia. Tilaus pysyy voimassa, ellet peruuta sitä. Näin voit käyttää upeita premium-ominaisuuksia vaivattomasti niin pitkään kuin haluat!

Jos päätät olla jatkamatta tilaustasi, sinun on peruutettava se ennen seuraavaa tilausjaksoa välttyäksesi uusilta maksuilta. Ohjeet tilauksen peruuttamiseen vaihtelevat maksutavastasi riippuen, mutta voit tarkistaa miten se tapahtuu sinun kohdallasi täällä.

Huom. tilin tai sovelluksen poistaminen laitteeltasi ei peruuta tilaustasi.