Miten peruutan luottokortilla tilatun Bumble Boostin?

Jos tilasit Bumble Boostin luottokortillasi ja käytät Android-puhelinta, voit peruuttaa tilauksen seuraavasti:

1. Napsauta näytön vasemmassaalakulmassa olevaa profiili-kuvaketta
  2. Valitse "Maksut" ja sitten joko "Boost" tai "Premium" (voimassa oleva tilauksesi)
  3. Valitse "Peruuta tilaus"

Jos teit tilauksen alunperin Bumblen verkkosivuilla joko luottokortti- tai PayPal-maksuna, voit peruuttaa tilauksesi seuraavasti:

1. Klikkaa näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi
  2. Valitse ”Hallitse Boost-tilaustasi”
  3. Klikkaa ”Peruuta tilaus” Boost-tilauksesi yhteenvedon alla (keskellä näyttöä)

Molemmissa tapauksissa Bumble Boost pysyy käytössäsi maksamasi ajan!