Miten peruutan luottokortilla tilatun Bumble Boostin tai Bumble Premiumin?

Jos käytät Android-laitetta, voit tilata Bumble-palveluja vain Google Playn kautta. Aikaisemmin sinulla oli myös mahdollisuus  ostaa Bumble Boost luottokorttimaksulla, jolloin tilauksen peruuttaminen onnistuu seuraavasti:

1. Napauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa profiili-kuvaketta
  2. Valitse "Maksut" ja sitten joko "Boost" tai "Premium" (voimassa oleva tilauksesi)
  3. Valitse "Peruuta tilaus"

Jos teit tilauksen alunperin Bumblen verkkosivuilla joko luottokortti- tai PayPal-maksulla, voit peruuttaa tilauksesi seuraavasti:

1. Napauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi
  2. Valitse ”Hallitse Boost-tilaustasi”
  3. Valitse ”Peruuta tilaus” Boost-tilauksesi yhteenvedon alla (keskellä näyttöä)

Molemmissa tapauksissa Bumble Boost pysyy käytössäsi maksamasi ajan!