Miten peruutan luottokortilla tilatun Bumble Boostin?

Jos tilasit Bumble Boostin luottokortillasi ja käytät Android-puhelinta, voit peruuttaa tilauksen seuraavasti:

1. Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa valikko-kuvaketta
  2. Napsauta profiilikuvan alla olevaa Bumble Boostia
  3. Valitse "Hallitse tilaustasi" (harmaa teksti vanhentumispäivän alla)
  4. Valitse "Peruuta tilaus"

Jos teit tilauksen alunperin Bumblen verkkosivuilla joko luottokortti- tai PayPal-maksuna, voit peruuttaa tilauksesi seuraavasti:

1. Klikkaa näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi
  2. Valitse ”Hallitse Boost-tilaustasi”
  3. Klikkaa ”Peruuta tilaus” Boost-tilauksesi yhteenvedon alla (keskellä näyttöä)

Molemmissa tapauksissa Bumble Boost pysyy käytössäsi maksamasi ajan!