Miksi minua on veloitettu ilmaisesta kokeilusta?

Tiedämme, että tuntuu todella ikävältä maksaa jostain, minkä on olettanut olevan ilmaista. Jos valitsit Bumble Premiumin maksuttoman kokeilujakson Apple Storesta tai Google Playstä, mutta sinulta veloitettiin rahaa välittömästi, on todennäköistä, että olit jo kerran osallistunut vastaavaan kokeiluun edellisen Bumble-tilisi kautta.

Suosittelemme ottamaan yhteyttä Appleen tai Googleen selvittääksesi, miksi näin on tapahtunut:

Apple Store:

1. Avaa https://getsupport.apple.com/ selaimellasi
  2. Valitse "Laskutus ja tilaukset"
  3. Valitse "Tilaukset ja ostokset"
  4. Valitse, että aihe puuttuu
  5. Kirjoita esiin tulevaan kenttään "n/a" ja valitse "Jatka
  6. Valitse Chat-palvelu

Google Play -kauppa:

1. Avaa play.google.com tai käynnistä Google Play -kauppa
  2. Varmista, että olet kirjautuneena oikealle Google-tilille
  3. Valitse Profiili (näytön oikeassa yläkulmassa)
  4. Valitse Maksut ja tilaukset
  5. Valitse Tilaukset ja sitten se tilaus, jonka haluat peruuttaa tai josta haluat pyytää hyvitystä

Huom. Jos osallistut maksuttoman kokeiluun, tilaus jatkuu maksullisena maksuttoman kokeilun päätyttyä. Lisätietoa tilauksista on saatavilla palveluehdoissamme tilauksen tehtyäsi. Tilauksen makustapakohtaiset peruutusohjeet löytyvät täältä.

Jos olet jo osallistunut yhteen ilmaiseen kokeiluun Bumblessa Apple Storen tai Google Playn kautta, et ole oikeutettu toiseen ilmaiseen kokeiluun ja maksullinen tilaus tulee voimaan välittömästi.