Mikä on Bumble Boost?

Bumble Boost on yksi kahdesta tilausvaihtoehdostamme, joilla saat käyttöösi erikoisominaisuuksia.

Bumble Boostin etuja:

• Voit ottaa taka-askeleen, jos pyyhkäisit vahingossa vasemmalle
  • Voit antaa jatkoaikaa ajallisille yhteyksillesi
  • Saat niin monta oikealle pyykäisyä kuin jaksat
  • Yksi näyttökerta valokeilassa viikkoa kohden.
  • 5 SuperSwipeä viikkoa kohden.

Bumble Boostin voi tilata napsauttamalla sovelluksen vasemmassa alakulmassa olevaa profiilikuvaketta ja sitten profiilikuvasi alla näkyvää Bumble Boostia. Voit myös valita Bumble Premiumin tai ostaa näyttökertoja Valokeilassa kertamaksulla.

* Bumble Boost ja Bumble Premium ovat nyt saatavilla kaikille iOS-laitteiden käyttäjille kaikissa maissa. Jos käytät Android-laitetta, Bumble Boost ja Bumble Premium on saatavilla Irlannissa, Intiassa, Filippiineillä, Meksikossa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa, Austraaliassa, Ranskassa, Itävallassa, Saksassa, Sveitsissä ja Uudessa-Seelannissa oleville käyttäjille. Tarjoamme yllä olevat palvelut myös Bumblen verkkosivustolla Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Austraaliassa, Uudessa-Seelannissa, Kanadassa, Irlannissa, Saksassa, Ranskassa, Sveitsissä, Intiassa ja Meksikossa.