Mikä on Bumble Boost?

Bumble Boost on yksi kahdesta tilausvaihtoehdostamme, joilla saat käyttöösi erikoisominaisuuksia.

Bumble Boostin etuja:

• Voit ottaa taka-askeleen, jos pyyhkäisit vahingossa vasemmalle
  • Voit antaa jatkoaikaa ajallisille yhteyksillesi
  • Saat niin monta oikealle pyykäisyä kuin jaksat
  • Yksi näyttökerta valokeilassa viikkoa kohden.
  • 5 SuperSwipeä viikkoa kohden.

Bumble Boostin voi tilata napsauttamalla sovelluksen vasemmassa alakulmassa olevaa profiilikuvaketta ja sitten profiilikuvasi alla näkyvää Bumble Boostia. Voit myös valita Bumble Premiumin tai ostaa näyttökertoja Valokeilassa kertamaksulla.