Mikä on privaattisuodatin ja miten se toimii?

Algoritmimme pyrkii määrittämään, sisältääkö keskustelujen yhteydessä lähetetty kuva jotain sopimatonta ja voit itse päättää, haluatko nähdä sen siitä huolimatta.

Jos joku yrittää lähettää sinulle asiattoman kuvan, Bumble varoittaa, että kuvassa voi olla esim. alastomuutta, ennen kuin se näytetään sinulle. Jos et halua nähdä kuvaa, voit olla katsomatta sen. Jos valitset "Kieltäydy" (kuvan alla), kuva poistetaan ja sinulta kysytään, haluatko myös estää kyseisen käyttäjän. Jos päätät estää hänet, keskustelu poistetaan molemmilta ettekä voi enää nähdä toistenne profiileja.

Jos privaattisuodatin epäilee kuvaa asiattomaksi, mutta haluat silti nähdä sen, napsauta kuvaa katsoaksesi ja vahvista, että haluat jatkaa keskustelua.

Jos lähetät kuvan, jota epäillään asiattomaksi, privaattisuodatin muistuttaa sinua, että sopimattomien kuvien lähettäminen voi johtaa siihen, että kuvasta tehdään ilmoitus. Asiattomien kuvien lähettäminen häirintätarkoituksella johtaa käyttökieltoon.