Miten suodatan hakua?

Bumblessa kaikilla on mahdollisuus asettaa hakusuodattimia iän, sukupuolen ja etäisyyden pohjalta. Premiumpalvelujen tilaajilla on mahdollisuus asettaa lisäsuodattimia.

Lisäsuodattimilla voit hakea juuri sitä oikeaa yhteyttä, joka treenaa silloin tällöin eikä tupakoi. Jos etsit intellektuellia tyyppiä, joka on horoskooppimerkiltään kaksoset, voit myös suodattaa hakua koulutuksen ja horoskoopin perusteella! Mitä sitten etsitkin, suodattimilla saat kaikista parhaimman tuloksen.

Suodattimien asettaminen sovelluksella:

• Napauta kenno-kuvaketta näytön alareunassa
  • Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa suodatinkuvaketta nähdäksesi sukupuoli- ja etäisyyssuodattimet
  • Tämän jälkeen voit selata sivua alaspäin ja valita "Aseta suodattimia" lisätäksesi uusia

Suodattimien asettaminen verkkosivuilla:

• Napauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi. Valikko tulee näkyville kuvasi alla
  • Valitse “Asetukset”. Seuraavalla näytöllä tulet näkemään sukupuoli- ja etäisyyssuodattimet
  • Valitse “Suodattimet” asettaaksesi uusia

Huom. muutamissa maissa etäisyyssuodatin ei ole käytettävissä.