Miten soitan videopuhelija?

Videopuhelun kautta voitte oppia tuntemaan toisenne paremmin ennen ensitapaamista.

Soittaaksesi videopuhelun, avaa keskusteluikkuna sen henkilön kohdalla, jolle haluat soittaa ja napsauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa harmaata videokamerakuvaketta.

Kyseinen henkilö voi joko hyväksyä tai hylätä soittosi. Jos hän ei ole paikalla, ilmoitamme hänelle, että olit soittanut. Näin hän voi itse ottaa yhteyttä sinuun.