Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Voiko käyttää Bumblen eri tiloja samanaikaisesti?

Kyllä, voit käyttää eri Bumble-tiloja samanaikaisesti ja ylläpitää tilakohtaisia profiileja.

Te näin vaihtaaksesi tilaa:

  1. Avaa asetukset ja napsauta ‘Valitse tila’.
  2. Tilan valittuasi, voit luoda yhteyksiä valitsemassasi tilassa.

Missä tilassa oletkin, näytämme sinulle kaikki saamasi ajalliset yhteydet samanaikaisesti. Bizz- ja BFF-yhteydet erottuvat toisistaan jotta ne ovat helposti tunnistettavissa.