Miten peruutan iTunesin kautta tilatun Bumble Boostin?

Voit peruuttaa Bumble Boost -tilauksesi seuraavasti:

1. Avaa älypuhelimesi asetukset.

2. Napsauta nimeäsi näytön yläosassa.

3. Valitse Media ja ostot.

4. Valitse Katso tili. Voi olla, sttä sinua pyydetään kirjautumaan Touch ID:lläsi.

5. Valitse Tilaukset.

6. Napsauta sitä tilausta, jonka haluat peruuttaa (Bumble). Huom. Jos et näe Bumble-tilausta, vaikka sinulta peritään tilausmaksu, varmista, että olet kirjautuneena oikealla Apple ID:llä.

7. Käytä valikkoa hallitaksesi tilaustasi.

8. Valitse Peruuta tilaus. Huom. Kun peruutat tilauksesi, palvelu pysyy voimassa maksamasi ajan.