Miten peruutan iTunesin kautta tilatun Bumble Boostin?

Voit peruuttaa Bumble Boost -tilauksesi seuraavasti:

1. Avaa iPhone- tai iPad-asetukset ja valitse iTunes Store & App Store.
  2. Napsauta Apple-tunnustasi näytön yläosassa.
  3. Valitse Näytä Apple ID. Sinun on joko kirjauduttava tai käytettävä Touch ID:ta.
  4. Valitse tilaukset.
  5. Valitse se tilaus, jonka haluat peruuttaa (jos et näe tilausta vaikka sinua laskutetaan siitä, varmista, että kirjauduit sisään oikealla Apple-tunnuksella).
  6. Valitse haluamasi vaihtoehto. Voit joko vaihtaa tilauksen toiseen tai peruuttaa sen. Jos peruutat tilauksesi, palvelu pysyy voimassa maksamasi ajan.