Pitääkö minun lisätä vaihtoehtoinen kirjautumistapa Bumble-tililleni?

Jos rekisteröidyit Bumbleen puhelinnumerollasi, on tärkeää, että lisäät vaihtoehtoisen kirjautumistavan (Facebookin tai Apple ID). Näin voit yhä kirjautua tilillesi, jos puhelinnumerosi vaihtuu, jos puhelimesi on hukassa, tai varastettu tai et voi vastaanottaa tekstiviestejä jostain syystä.

On myös tärkeää, että päivität puhelinnumerosi sovelluksen kautta, jos se on vaihtunut. Puhelinyhtiöt kierrättävät käyttämättömiä puhelinnumeroita ja entinen numerosi voi olla tietoturvariski. Huom. päivitystä ei voi tehdä Bumblen verkkosivuilla.

Kun sinulla on vaihtoehtoinen kirjautumistapa lisättynä, voit kirjautua sisään, vaikka puhelinnumerosi olisi vaihtunut. Kun olet kirjautunut tilillesi vaihtoehtoisella kirjautumistavallasi, voit päivittää numerosi seuraavasti:

1. Napsauta alavalikossa olevaa profiilikuvaketta ja avaa asetukset oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta napsauttamlalla
  2. Valitse “Turvallisuus & tietosuoja”
  3. Valitse ”Kirjautumistapoja”
  4. Poista vanha puhelinnumerosi ja lisää uusi.

Valitettavasti et voi enää kirjautua tilillesi, jos puhelinnumerosi on vaihtunut eikä sinulla ole vaihtoehtoista kirjautumistapaa lisättynä. Tässä tapauksessa Bumble ei voi auttaa sinua kirjautumaan tilillesi, mutta voimme poistaa profiilin pyynnöstäsi täällä. Valitse "Pyydä omia tietojasi", täydennä lomake ja kerro, että haluat tilisi poistettavan. Poistokäytäntö edellyttää henkilöllisyyden vahvistamista varmistaaksemme, että tilinhaltijana sinulla on oikeus pyytä tilin poistoa.