Kan ik een extra inlogmethode toevoegen aan mijn account?

Als je je telefoonnummer gebruikt om in te loggen in je Bumble-profiel is het handig een extra inlogmethode toe te voegen (Facebook of Apple ID) om te zorgen dat je gegevens privé blijven, bijvoorbeeld als je telefoonnummer verandert of als je snel toegang nodig hebt tot je profiel als je je telefoon verliest, als deze kapot gaat of wordt gestolen of als je om een andere reden geen toegang meer hebt tot je berichten.

Als je telefoonnummer is veranderd, is het belangrijk dat je deze zo snel mogelijk bijwerkt in de app. Telefoonbedrijven hergebruiken oude telefoonnummers vaak, en als iemand anders jouw oude nummer gaat gebruiken, betekent dat ook dat diegene toegang heeft tot je gegevens. Houd er rekening mee dat je je inlogmethode niet kunt bijwerken via Bumble Web.

Door een extra inlogmethode toe te voegen, kun je ook inloggen als je telefoonnummer is veranderd. Als je een nieuw nummer hebt, kun je de extra inlogmethode kiezen bij het inloggen voor toegang tot je profiel. Zodra je bent ingelogd in de app, kun je deze stappen volgen om je telefoonnummer bij te werken:

1. Tik linksonder op het grijze silhouet en ga naar je instellingen (het tandwielpictogram rechtsboven).
  2. Scrol omlaag en tik op naar 'Veiligheid en privacy'.
  3. Tik op 'Inlogmethoden'.
  4. Verwijder je oude telefoonnummer en voeg je nieuwe toe.

Helaas is het niet meer mogelijk om in te loggen als je telefoonnummer is veranderd en je geen extra inlogmethode hebt. Bumble kan niet helpen om weer toegang te krijgen tot je profiel. In dit geval kun je hier contact met ons opnemen om je profiel te verwijderen. Je kunt dan de optie 'Mijn gegevens opvragen' kiezen, de juiste gegevens invullen en aangeven dat je je profiel wilt verwijderen. Ons team verifieert vervolgens je identiteit om te bevestigen dat het jouw profiel is en jij het recht hebt om dit verzoek in te dienen.