Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Voinko käyttää Bumblea ilman että sallin sijaintitietojeni käytön?

Tällä hetkellä sinun on sallittava sijaintitietojesi käyttö selataksesi alueellasi olevia ihmisiä Bumblessa.  

Sinulle tarjotaan kaksi vaihtoehtoa:

1. Sovelluksen käytön aikana – sijaintisi päivitetään vain, kun Bumble-sovellus on avoinna ja käytössä. Sijaintia ei päivitetä, jos sovellus on taustalla. 

2. Aina – sijaintisi päivitetään silloin, kun Bumble-sovellus on avoinna sekä silloin, kun se on taustalla. Jos et halua, että sijaintiasi päivitetään, kun sovellus on taustalla voit sulkea sen. 

Huom. Jos valitset ei koskaan, et voi luoda uusia yhteyksiä, mutta voit yhä keskustella nykyisten yhteyksiesi kanssa. Jotta näkyisit uusille ihmisille, sinun on sallittava sijaintitietojesi käyttö.