Kan jeg gjenopprette en slettet konto?

Har du slettet kontoen din, men angret på det? Hvis den ble slettet innenfor de siste 28 dagene, kan du gjenopprette profilen din ved å kontakte oss her. Merk at du bør ha et offisielt ID-kort klart slik at vi kan verifisere at kontoen tilhører deg.

Kontoer som ble slettet for over 28 dager siden kan dessverre ikke gjenopprettes. Da må du starte på nytt med en ny konto.