Hva er profil-spørsmål og hvordan oppdaterer jeg dem?

Å la personligheten din skinne gjennom på profilen din er en av de raskeste måtene å bygge nye meningsfulle forbindelser på.

Med profil-spørsmål kan du gjøre nettopp det! Ikke bare gir de matchene dine et bedre innblikk i hvem du er, men de kan bidra til å bryte isen, hvis man er litt usikker på hvor man skal starte.

Du kan velge mellom over 40 profil-spørsmål som viser hvem du er! Her er noen eksempler:

Den raskeste veien til hjertet mitt… din sarkastiske humor og din kjærlighet for Harry Potter.

Jeg siterer for mye fra… The Office. Vis meg dine beste Dwight-replikk.

Ikke diskuterbart… du er et hundemenneske. Har du noen gode valpebilder på lur?

Jeg har aldri… vunnet flest kamper i Wordfeud. Jeg trenger tips!

Et tips fra ekspertene: prøv å legge til interessante "statements" eller spørsmål som gjøre det enklere for andre å starte en samtale.

Du kan legge til opptil tre spørsmål på profilen din. Følg disse trinnene:

1. Klikk på den grå silhuetten nederst til venstre

2. Klikk på “Rediger profil” under profilbildet

3. Klikk på “Legg til spørsmål”

Hvis du vil oppdatere svaret ditt eller bytte ut et spørsmål, gjør du dette ved å klikke på "x" ved spørsmålet du vil endre.