Hvordan angir jeg mine Covid-preferanser?

Dating under en pandemi kan være stressende og slitsomt. Vi har introdusert covid-preferanser som et ledd i å hjelpe brukerne føle seg mer komfortable og å normalisere samtaler rundt dette emnet. Dersom du fyller ut denne informasjonen, vil matchen din se om du foretrekker virtuelle dates eller vanlige (fysiske) dates. Følg disse trinnene for å angi dine Covid-preferanser:

1. Klikk på den grå silhuetten nederst til venstre på skjermen din.

2. Klikk på “COVID-19” under profilbildet ditt.

3. Klikk på “Covid-preferanser”.

Du vil kunne se andres preferanser når dere matcher ved å klikke på ikonet ved siden av navnet deres i samtalen.