Bildeverifisering

Hvordan bildeverifiserer jeg profilen min?

Vis potensielle matcher at du er ekte ved å verifisere deg med bilde. Det gir profilen din mer autentisitet, og folk kan lettete stole på deg.

For å verifisere bildet ditt kan du enten klikke på Verifiser i profilen din eller via en annen brukers verifisert-merke.

Deretter tar du en selfie hvor du imiterer en tilfeldig posering. Selfien sendes til Bumble for godkjenning.

Så brukes det en rekke forskjellige verktøy for å sjekke at selfien din matcher personen i profilbildene, og innen kort tid blir verifiseringen bekreftet eller avvist.

Hvorfor er jeg blitt spurt om å bildeverifisere profilen min?

Fra tid til annen, ber vi brukerne om på verifisere bildene. Dette er som oftest for å bekrefte at en profil ikke er falsk eller en spam-konto, eller hvis vi mistenker at personen kan være under 18 år gammel. Vi bruker automatiserte prosesser og ansatte til å verifisere at kontoen er gyldig.

Selfien som du sender inn for verifisering lagres i systemet vårt sammen med de andre bildene dine. Ikke vær bekymret, dette bildet vil aldri vises på profilen din eller for andre brukere. Innsamling av bilder er alltid i tråd med regler for privatliv og vårt Personvernsreglement.

Dersom du opplever et problem med bildeverifisering eller mistenker at profilen din er blokkert ved et uhell, ta kontakt med vårt supportteam her.