Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Hvor finner jeg matchene mine?

Er du klar for å ta første steget eller kanskje du ønsker å ta en titt på matchene dine? For å se brukere du fremdeles har eller tidligere har matchet med:

  1. Trykk på snakkeboble-ikonet nederst til høyre på skjermen
  2. Øverst på skjermen som så vises vil du se din match-kø

Match-køen viser alle brukere du har matchet med samt alle utløpte matcher.