Hvordan endrer jeg profilbilde?

For å endre ditt profilbilde på Bumble-appen, vennligst følg disse stegene:

1. Gå til din profilside

2. Trykk på "Rediger profil"

3. Dra bildet du ønsker å ha som profilbilde fremst så vil andre brukere se dette bildet først!

På Bumble web vil det første bildet ditt være profilbildet. Hvis du vil endre rekkefølgen på bildene dine, må du slette bildene ved å klikke på ‘x’ og laste dem opp på nytt igjen i ønsket rekkefølge.