Hvorfor er profilen min er helt blank etter å ha logget inn igjen?

Å logge inn bare for å oppleve at profilen din er tom og alle matchene dine er forsvunnet er forståelig nok frustrerende, men det er mest sansynlig en enkel forklaring på dette.

Vi ser ofte at dette problemet oppstår fordi man har valgt å logge inn med feil innlogginsmetode. For å finne ut om dette kan være årsaken, vennligst forsøk følgende:

Mobil:

1. Trykk på profilikonet nederst til venstre på hovedskjermen i appen.
  2. Trykk så på det grå trannhjulsikonet.
  3. Bla til bunnen og velg "Logg ut”.
  4. Logg deretter inn igjen med en annen innloggingsmetode enn den du benyttet ved sist innlogging (f.eks. om du forsøke å logge inn med mobilnummer, forsøk å logge inn med Facebook i stedet).

Web:

1. Trykk på profilbildet øverst til venstre på skjermen.
  2. Velg “Logg ut.”
  3. Logg deretter inn igjen med en annen innloggingsmetode enn den du benyttet ved sist innlogging (f.eks. om du forsøke å logge inn med mobilnummer, forsøk å logge inn med Facebook i stedet).

I tillegg til dette kan det å nylig ha endret e-postadressen du er registrert med på Facebook føre til at en ny profil opprettes fremfor at du logges inn på den gamle kontoen tilknyttet e-postadressen du tidligere benyttet på Facebook. Dette kan supportteamet vårt hjelpe med. Ta kontakt med oss her og oppgi hvilken e-postadresse kontoen din skal være tilknyttet (det kan være vi må spørre etter legitimasjon av hensyn til personvern).