Hvordan endrer jeg mitt kjønn?

Vennligst følg disse stegene for å endre kjønn på din profil i mobilappen:

1. Klikk på den grå silhuetten nederst i venstre hjørne og klikk på "fullfør profilen min".
  2. Bla ned til “Min info” og trykk på kjønnet som du tidligere har valgt.
  3. Velg deretter hvilket kjønn du ønsker å endre til.
  4. Om du velger et ikke-binært kjønn vil du også måtte velge hvilken kjønn du ønsker at din profil skal vises til (du kan endre dette så mange ganger du ønsker).

For å endre kjønn på Bumble Web:

1. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  2. Bla ned og velg "Min info".
  3. Bla ned til "Kjønn" og trykk på "Flere alternativer..."
  4. Om du velger et kjønn som ikke er binært vil du også måtte velge hvilken kjønn du ønsker at din profil skal vises til (du kan endre dette så mange ganger du ønsker).

Vennligst merk at dersom du ønsker å endre kjønn fra kvinne til mann eller fra mann til kvinne, kan du kun gjøre dette to ganger i appen. Dersom du ikke identifiserer deg som mann eller kvinne gjelder ikke denne øvre grensen for deg.

Supportteamet er alltid her for å hjelpe dersom du trenger det, bare skriv til oss her.