Hvorfor kan jeg ikke endre passord lengre?

Du trenger ikke et passord for å logge inn på Bumble lengre. Om du opprettet din konto med et mobilnummer vil du motta en bekreftelseskode til din enhet i stedet for å måtte skrive inn et passord.

Om du ikke lengre har tilgang på nummeret tilknyttet din konto kan vår supportavdeling hjelpe deg med å få tilgang til din konto igjen. Du kan kontakte dem her.