Bumbles alternativer for kjønnsidentitet og inkludering

Her er Bumbles inkluderende alternativer for kjønnsidentitet

For oss i Bumble er det veldig viktig å skape en inkluderende og trygg arena for alle. Vi ser hele tiden etter nye måter å skape positivet på.

Vi samarbeider med ekspertene hos GLAAD, en organisasjon som jobber for aksept og inkludering for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner (LGBTQ+). De jobber med at alle forskjellige kjønnsidentiteter skal anerkjennes og at personer skal føle seg trygge og sett. Ved hjelp av GLAADs veiledning, har vi jobbet frem alternativer som vi håper de fleste kjenner seg hjemme i. Enten du er ny på Bumble eller har brukt appen før, kan du nå uttrykke hvem du er – hvis du vil det.

Når du registrerer deg eller oppdaterer profilen din, kan du velge mann, kvinne eller ikke-binær. Etter valget ditt, kan du trykke på “Legg til mer info om kjønn”.

Hvis du velger Kvinne, kan du velge fra:

-Interkjønnet kvinne
-Transkvinne
-Transfeminin
-Kvinne & ikke-binær
-Cis-kvinne
-Gi oss beskjed hvis du savner noe

Hvis du velger Mann, kan du velge fra:

-Interkjønnet mann
-Transmann
-Transmaskulin
-Mann & ikke-binær
-Cis-mann
-Gi oss beskjed hvis du savner noe

Hvis du velger Ikke-binær, kan du velge fra:

-Agender/ukjønnet
-Bigender/bikjønnet
-Flytende/kjønnsflytende
-Genderqueer/kjønnsskeiv
-Nonkonformist
-Kjønnssøkende
-Gender variant/nonkonformist
-Interkjønnet
-Interkjønnet mann
-Interkjønnet kvinne
-Neutrois/nøytral
-Ikke-binær mann
-Ikke-binær kvinne
-Pangender/pankjønnet
-Poly
-Transkjønnet
-Transmann
-Transmaskulin
-Transkvinne
-Transfeminin
-Two-spirit
-Gi oss beskjed hvis du savner noe

Hvis du ikke ser et alternativ som du identifiserer deg med, kan du gi oss beskjed hvis du savner noe. Du kan endre kjønnsidentitet så mange ganger du vil. Etter du har valgt, kan du velge om det skal vises på profilen din. Dette er helt opp til deg, og du kan skru det av/på når du ønsker det.

Du kan også velge kjønn på profilene som vises for deg når du blir med på Bumble. Du har valget om å velge hvem du kan matche med i Date-modus - kvinner, menn, ikke-binære, to valg, eller alle. Du kan endre kjønnsidentitet, seksuell legning og filtre/preferanser når som helst, og så mange ganger du vil.

Hvis du er eksisterende medlem: klikk på det grå symbolet nederst på skjermen, og klikk på datefilteret øverst til høyre på skjermen. Her kan du velge hvem du vil se i sveipekøen din.

Disse alternativene for kjønn og kjønnsidentitet er viktige steg i å holde plattformen vår oppdatert og i tråd med tiden vi lever i. Hvis du støter på utfordringer eller problemer, kan supportteamet vårt hjelpe her. Hvis du har tilbakemeldinger eller spørsmål om Bumbles alternativer for kjønnsidentitet  eller tanker om hvordan vi kan gjøre Bumble mer inkluderende, vil vi gjerne ha beskjed