Hvorfor har av mine matcher/samtaler forsvunnet?

Dersom du har problemer med å finne tilbake til en samtale, kan dette være fordi brukeren har slettet kontoen sin eller har blitt blokkert fra Bumble.

Noen slettede kontoer vil forbli i dine samtaler som "Slettet bruker" i en kort periode. Varigheten avhenger av flere faktorer.

Hvis noen har fjernet matchen med deg, vil denne forbindelsen vises nederst på listen over samtaler fremfor å forsvinne helt Dette betyr at du fortsatt kan rapportere en person til Bumble hvis det har skjedd noe. Du trenger simpelthen bare å klikke på “Hjelp” etter å ha klikket på personen under meldinger. Våre moderatorer sjekker alle rapporter nøye, og din sikkerhet er en av våre prioriteringer. Du kan finner ut mer om rapportering av andre brukere på Bumble her.