Hvorfor må jeg vise min jobb- og skoleinformasjon?

Det er utrolig viktig at vi forsikrer at brukere har lagt inn riktig og relevant informasjon på sine profiler.

Jobb- og utdanningsinformasjon tillater deg å få en dypere forståelse av hva du sveiper på og dem mulighet til det samme når de sveiper på deg. Ved å hente denne informasjonen direkte fra Facebook er sansynligheten for at informasjonen stemmer høyere enn ved at brukere legger den inn manuelt.

Hvis du ikke ønsker å vise informasjon om utdanning eller jobb av personvernshensyn kan du velge en av dine gamle yrker or/eller skoler, gjøre din informasjon om nåværende jobb/pågående utdanning på Facebook mindre spesifikk, eller slette denne informasjonen fra Facebook.

Du kan også avslå Bumble sin forespørsmål om tilgang på denne informasjonen når du oppretter din profil.