Hvordan kan jeg legge til bilder?

Om du bruker Bumble sin mobilapp kan du følge disse stegene for å legge til nye bilder:

1. Åpne din profilside
  2. Trykk på "Rediger profil"
  3. Trykk på "+"-ikonet for å laste opp et bilde fra din kamerarull, importere et bilde fra Facebook, eller laste opp et nytt bilde du tar der og da.

Om du bruker Bumble på nett kan du følge disse stegene:

1. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre
  2. Trykk på "+"-ikonet på en av de ledige plassene

Pro tip:Profiler med tre eller flere bilder får flest matcher. Vi anbefaler å legge til seks bilder på profilen din! Last opp skarpe og klare bilder med ansiktet ditt i fokus slik at flest mulig brukere viser interesse og sveiper til høyre.