Hoe kan ik alleen geverifieerde gebruikers zien?

Bumble wil je in contact brengen met leuke mensen in jouw buurt, niet met nepprofielen. Daarom hebben we een functie ontwikkeld waarmee je alleen geverifieerde profielen te zien krijgt.

Zolang je jouw eigen profiel hebt geverifieerd, kun je deze stappen volgen om alleen geverifieerde gebruikers te bekijken:

In de mobiele app:

1. Ga naar het swipescherm en tik op het filtericoon rechtsboven in beeld.
  2. Scroll naar 'Filters' en tik op 'Stel extra zoekfilters in'
  3. Hier kun je 'Alleen geverifieerde profielen' kiezen

Op Bumble Web:

1. Klik op je profielfoto in de linkerbovenhoek van het scherm
  2. Klik op 'Instellingen'
  3. Scroll naar 'Extra zoekfilters' en kies 'Alleen geverifieerde profielen'

Onthoud: Je kunt een niet-geverifieerde gebruiker altijd vragen zich te later verifiëren! Meer informatie vind je hier.