Wat is Apple Login?

Met Apple Login kun je je Bumble-profiel aanmaken en je aanmelden met je Apple ID. Volg deze stappen om deze methode te kiezen:

1. Tik op 'Doorgaan met Apple' op het inlogscherm
  2. Bevestig met je voorkeursmethode (bijv. Face ID)
  3. Stel je Bumble-profiel in of als je terugkeert begin met swipen!

Let op, je kunt deze methode alleen kiezen wanneer je je profiel voor het eerst maakt. Je kunt de voorkeur aanmeldmethode voor een bestaand profiel niet wijzigen.