Kan ik een andere inlogmethode toevoegen aan mijn account?

We hebben het inloggen op je Bumble-account gemakkelijker gemaakt door je de mogelijkheid te geven om meerdere inlogmethoden toe te voegen. Dit betekent niet alleen dat je niet hoeft te onthouden welke inlogmethode je bij het aanmaken van je account hebt gebruikt, maar het voegt ook een extra beveiligingslaag toe voor het geval een van de methodes ooit wordt gehackt (bijvoorbeeld je Facebook-account). Nieuwe inlogmethodes kun je als volgt toevoegen:

• Ga naar je instellingen en scrol omlaag naar 'inlogmethoden'
  • Selecteer de optie om je Facebook, telefoonnummer of Apple ID toe te voegen
  • Zodra je een extra methode hebt toegevoegd, kun je meerdere inlogmethodes houden of alles verwijderen behalve de methode die je wilt gebruiken.

We herinneren bestaande Bumble-gebruikers er de eerste keer dat ze uitloggen aan dat ze een extra inlogmethode kunnen toevoegen, zodat ze gemakkelijker opnieuw in kunnen loggen.

Nieuwe gebruikers kunnen bij het aanmaken van hun profiel een extra inlogmethode toevoegen, zodat ze nooit toegang tot hun account verliezen.