Kan ik een extra inlogmethode toevoegen aan mijn account?

We hebben het inloggen op je Bumble-account gemakkelijker gemaakt door je de mogelijkheid te geven om meerdere inlogmethoden toe te voegen. Dit betekent niet alleen dat je niet hoeft te onthouden welke inlogmethode je bij het aanmaken van je account hebt gebruikt, maar het voegt ook een extra beveiligingslaag toe voor het geval een van de methodes ooit wordt gehackt (bijvoorbeeld je Facebook-account). Nieuwe inlogmethodes kun je als volgt toevoegen:

• Ga naar je instellingen (het tandwielpictogram) en scrol omlaag naar 'Veiligheid en privacy'
  • Tik op 'Inlogmethoden' om je Facebook-account, telefoonnummer of Apple ID toe te voegen
  • Schakel 'Face ID' in en verifieer je gezicht volgens de instructies op het scherm om Face ID te gebruiken om in te loggen. Je ziet vervolgens een melding dat Face ID is ingeschakeld om te bevestigen dat je wijzigingen zijn opgeslagen.

Zodra je een extra methode hebt toegevoegd, kun je meerdere inlogmethoden houden of alles verwijderen behalve de methode die je wilt gebruiken. Houd er rekening mee dat je naast het gebruik van Face of Touch ID je Facebook-account, Apple ID of telefoonnummer gekoppeld moet houden aan je profiel.

We herinneren bestaande Bumble-gebruikers er de eerste keer dat ze uitloggen aan dat ze een extra inlogmethode kunnen toevoegen, zodat ze gemakkelijker opnieuw in kunnen loggen. Nieuwe gebruikers kunnen bij het aanmaken van hun profiel een extra inlogmethode toevoegen, zodat ze nooit toegang tot hun account verliezen.