Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Hoe kan ik mijn gegevens verwijderen?

Heb je je perfecte match gevonden of besloten even pauze te nemen van daten? Je kunt je profiel van de app verwijderen door deze stappen te volgen. Je profiel wordt dan van Bumble verwijderd, dus andere mensen kunnen het niet meer zien. Als je van gedachten verandert, heb je 28 dagen om contact op te nemen met ons team. Wij kunnen je profiel dan opnieuw voor je activeren. Na 28 dagen kun je niet meer bij je verwijderde account, omdat de gegevens dan worden verwijderd uit ons systeem. 

 Als je meteen wilt beginnen met het verwijderen van je profiel, heb je het recht om te vragen of je gegevens verwijderd kunnen worden. Dit kun je doen door een verzoek voor gegevensverwijderings in te dienen bij ons team. Als je dit verzoek hebt ingediend, duurt het maximaal 30 dagen voor het verwerkt is. 

Let op: als je Bumble-profiel is geblokkeerd, zijn we verplicht om basisinformatie van het account te bewaren om zulke blokkeringen te kunnen uitvoeren. Een beperkte hoeveelheid gegevens wordt daarom bewaard om de blokkering te kunnen uitvoeren. We bewaren ook gegevens als we dat verplicht zijn om legale of wettelijke redenen. Dit is in overeenkomst met de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en met de California Consumer Privacy Act (CCPA) als je een inwoner bent van Californië, Verenigde Staten.

Voor meer informatie over je gegevens kun je hier het Privacybeleid van Bumble vinden.