Hoe werkt het sturen van berichten op Bumble?

Een match moet van twee kanten komen. Voordat twee gebruikers met elkaar kunnen chatten, moeten beiden eerst naar rechts hebben geswipet.

Date-modus:

Gebruikers die de eerste stap mogen zetten, kunnen het eerste bericht rechtstreeks verzenden vanuit het scherm dat bij een match verschijnt, Je kunt ook naar je lijst met contacten gaan via het grijze logo in de rechterbovenhoek en een match aantikken die je een bericht wilt sturen.

Onthoud: Je hebt 24 uur vanaf het moment dat een match is ontstaan om het eerste bericht te sturen. Als je nerveus bent, kun je het Vragenspel spelen om jullie gesprek op gang te helpen.

Als je niet de eerste stap mag zetten, moet je wachten tot de ander het eerste bericht stuurt. Zodra je dat hebt ontvangen, kun je reageren en jullie match kan niet meer verlopen.

Onthoud: je hebt 24 uur om te reageren op een eerste zet! Als je ziet dat een verbinding binnenkort verloopt, kun je de match met een dag verlengen en de ander wat meer tijd geven voor het eerste bericht.

BFF-modus:

Omdat BFF alleen gebruikers toont die zich identificeren als hetzelfde geslacht, kan iedereen de eerste stap zetten. Dit betekent dat beide partijen het eerste bericht kunnen verzenden zodra een match is ontstaan. Dit kan vanuit het match-scherm of via je lijst met contacten.

Onthoud: De limiet van 24 uur is nog steeds van toepassing in de BFF-modus, dus loop geen contacten mis!

Bizz-modus:

Omdat netwerken een wat serieuzer proces is, werkt de Bizz-modus een beetje anders.

Nadat een match is ontstaan, hebben gebruikers die de eerste stap mogen zetten zeven dagen om het eerste bericht te verzenden vanuit het match-scherm of via de lijst met contacten. Vanaf het eerste bericht hebben gebruikers die niet de eerste stap mogen zetten zeven dagen om te reageren voordat de match verloopt.