Hoe werkt het sturen van berichten op Bumble?

Een verbinding komt van twee kanten. Voordat een gesprek van de grond kan komen, moeten beide gebruikers naar rechts hebben geveegd zodat een match ontstaat.

DATE MODE:

Gebruikers die First Move-rechten hebben, kunnen het eerste bericht rechtstreeks verzenden vanuit het 'Boom-scherm' dat verschijnt zodra twee gebruikers elkaar leuk hebben gevonden, of je kunt naar je scherm met je verbindingen gaan door op het grijze logo in de rechterbovenhoek te tikken om je matches te bekijken en ze een berichten te sturen.

Onthoud: First Moves zijn tijdgevoelig! Je hebt 24 uur vanaf het moment dat een match is ontstaan om het eerste bericht te sturen. Als je nerveus bent, kies dan een van onze ijsbrekers om je gesprek te beginnen.

Als je geen First Move-rechten hebt, moet je wachten tot de andere gebruiker het eerste bericht heeft verzonden. Zodra ze dit hebben gedaan, kun je op hen antwoorden om jullie verbinding te vergrendelen.

Onthoud: je hebt 24 uur om te reageren op een eerste zet! Als je ziet dat een verbinding binnenkort verloopt, kun je de 'Verleng met een dag' functie gebruiken om ze wat meer tijd te geven om het ijs te breken.

BFF MODE:

Omdat BFF alleen gebruikers toont die zich identificeren als hetzelfde geslacht, heeft iedereen First Move-rechten. Dit betekent dat beide partijen het eerste bericht kunnen verzenden zodra een match is ontstaan, dit kan vanuit het "Boom-scherm" of het scherm met verbindingen.

Onthoud: het limiet van 24 uur is nog steeds van toepassing in de BFF-modus, dus mis de kans om een verbinding te maken niet!

BIZZ MODE:

Omdat netwerken soms een proces is, werkt Bizz Mode een beetje anders.

Nadat een match is ontstaan, hebben gebruikers met First Move-rechten zeven dagen om het eerste bericht te verzenden vanuit het 'Boom-scherm' of via het scherm met verbindingen. Vanaf het moment dat het eerste bericht wordt verzonden, hebben gebruikers zonder First Move-rechten zeven dagen om te reageren om de verbinding te vergrendelen.