Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Ben ik gestraft voor het verwijderen en opnieuw maken van mijn profiel?

Als je meerdere Bumble-profielen achter elkaar hebt verwijderd en opnieuw hebt gemaakt, geven we je profiel niet minder vaak weer en wordt het niet door ons verborgen. We hebben wel gemerkt dat leden die in korte tijd meerdere profielen aanmaken (bijvoorbeeld vijf profielen in een periode van twee maanden), vaak minder matches hebben.

Dit gebeurt doordat gebruikers minder rechts swipen op een profiel dat ze denken al meermaals te hebben gezien. Ze kunnen denken dat ze een technisch probleem ondervinden of dat jouw profiel spam is, wat vaak leidt tot een swipes naar links en een negatieve ervaring voor iedereen. 

Als je een pauze wilt nemen van Bumble, raden we je aan de Snooze-functie te gebruiken waarmee je profiel tijdelijk kunt bevriezen zonder het te verwijderen. Je vindt hier meer informatie over Snooze.

Als je het moeilijk vindt om contacten te leggen met je bestaande profiel, zorg er dan voor dat je alle fantastische functies gebruikt die we aanbieden, zoals het toevoegen van badges en profielvragen. Neem ook een kijkje op onze blog The Buzz voor de beste tips.

Let op: Als je je profiel een groot aantal keren verwijdert en opnieuw aanmaakt, kun je van ons een waarschuwing krijgen of permanent worden geblokkeerd op Bumble. Volgens onze Algemene Voorwaarden behouden we het recht voor naar eigen goeddunken op elk moment een profiel te blokkeren of op te schorten zonder aansprakelijkheid en zonder voorafgaande kennisgeving.