Wanneer vervallen Bumble-matches? En wat gebeurt er dan?

Bij heteroseksuele matches hebben vrouwen 24 uur de tijd om de eerste stap te zetten voordat de verbinding verloopt. Nadat ze hun eerste bericht hebben verzonden, heeft hun match 24 uur de tijd om te reageren, daarna vervalt de match.

Bij matches van hetzelfde gender wordt elke persoon aangemoedigd om de eerste zet binnen 24 uur te doen. De andere persoon heeft 24 uur de tijd om te reageren, anders zal de verbinding vervallen.

We begrijpen dat onze gebruikers druk zijn en mogelijk niet altijd in staat zijn om binnen 24 uur een nieuwe match te benaderen. Om je hierbij te helpen, bieden we elke gebruiker één gratis Verlenging per dag aan zodat ze extra tijd hebben om een speciale verbinding te vergrendelen (voor meer informatie over Verlengen klik je hier). Met onze abonnementen Bumble Boost en Bumble Premium kun je een onbeperkt aantal matches verlengen en zelfs rematchen met verlopen connecties (voor meer info over Boost klik je hier).