Hoe annuleer ik mijn abonnement voor Bumble Boost of Bumble Premium in Google Play?

Volg deze stappen als je je via Google Play hebt geabonneerd op Bumble en wilt annuleren:

1. Open de Google Play store
  2. Ga naar "Account" in het Play Store menu
  3. Tik op "Abonnementen" en daar zie je de actieve app-abonnementen.
  4. Tik op je Bumble-abonnement en selecteer "Annuleren".

Nieuwe update: alle betalingen in de app voor Bumble-abonnementen en/of andere Premium-functies op Android dienen gedaan te worden via Google Play. Als je liever een andere betaalmethode gebruikt zonder deze toe te voegen aan je Google Play-account, kun je de aankoop nog steeds doen. Je kunt je dan aanmelden op je Bumble-account via het internet in plaats van via de app.