Kan ik met een creditcard of via PayPal betalen als ik een Android-apparaat heb?

Ja, dat kan! Je dient nu echter wel eerst je creditcard of PayPal-account te koppelen aan je Google-account en dit instellen als je gewenste betaalmethode op je Google Play-account. De betaalmethode die je kiest, is vervolgens de betaalmethode voor al je aankopen voor de Bumble-app. Als je wilt blijven betalen met een creditcard of via PayPal zonder deze aan je Google-account te koppelen, kun je Bumble Web gebruiken.

Deze wijziging is gedaan op grond van het nieuwe betaalbeleid van Google en Bumble dient te voldoen aan deze voorschriften.