Hoe update of wijzig ik mijn e-mailadres?

Als je je e-mailadres wilt bijwerken, kun je de volgende stappen volgen:

1. Selecteer het grijze pictogram van een silhouette in de linkeronderhoek.
  2. Selecteer het grijze tandwielpictogram in de rechterbovenhoek.
  3. Scrol omlaag en tik op 'Instellingen van meldingen'.
  4. Selecteer 'Nieuwe berichten'.
  5. Selecteer 'E-mailadres wijzigen?'.
  6. Voer het e-mailadres in waarop je meldingen wilt ontvangen en selecteer 'OK'.
  7. Selecteer 'Ja' of 'Misschien later' om je instellingen van meldingen te bevestigen.
  8. Selecteer 'Bevestigen'.
  9. Ga naar de inbox van het e-mailadres dat je hebt toegevoegd en selecteer 'E-mailadres bevestigen' in de e-mail die we naar je hebben verstuurd.

We raden aan je e-mailadres up-to-date te houden, zodat je updates van ons kan ontvangen en de juiste contactgegevens in je profiel hebt staan voor als we contact met je op willen nemen.