Hur uppdaterar eller ändrar jag min e-postadress?

Följ bara stegen nedan om du vill ändra din e-postadress:

1. Tryck på den grå silhuetten längst ned till vänster.
  2. Tryck på kugghjulet högst upp till höger.
  3. Scrolla ned till slutet av sidan och tryck på "Aviseringsinställningar".
  4. Välj "Nya meddelanden".
  5. Välj "Ändra e-postadress?".
  6. Ange e-postadressen du vill få aviseringar till och tryck på "Okej".
  7. Välj "Ja" eller "Kanske senare" för att spara aviseringsinställningar.
  8. Välj "Bekräfta".
  9. Gå till e-posten du lagt till och tryck på "bekräfta e-post" i mejlet vi skickat till dig!

Vi rekommenderar att du alltid använder din aktuella e-postadress, så att du kan få uppdateringar och vi kan kontakta dig om något skulle hända.