Illegale content melden

Als je in de Europese Unie woont en denkt dat content op Bumble illegaal is in de EU, dan is de efficiëntste manier voor ons om deze content te laten controleren direct via de app een melding te doen.

Je klikt dan op de knop 'Blokkeren en melden', gaat naar het gedeelte 'Illegale content EU' en volgt het proces om een melding te doen. Je kiest dan ook de reden voor je melding en geeft ons aanvullende relevante informatie. Als je melding is verstuurd, gat ons team ernaar kijken en ontvang je een update, tenzij je ervoor hebt gekozen om je melding anoniem te doen.

Houd er rekening mee dat je meldingen in goed vertrouwen doet en de functie om een melding te doen niet misbruikt door nepmeldingen te versturen. We kunnen gebruikers die misbruik maken van onze meldingsmogelijkheden beperken of stoppen met de verwerking van deze meldingen. Als je bijvoorbeeld vaak nepmeldingen doet, kunnen we je account schorsen of beëindigen.

Bedankt dat je helpt onze community veilig te houden. Veiligheid is het belangrijkste.