Waarom is het dagabonnement niet meer beschikbaar?

Volgens onze nieuwe betaalstructuur, op grond van het nieuwe betaalbeleid van Google, is een dagabonnement geen optie meer voor gebruikers met een Android-apparaat.

Onze excuses dat het dagabonnement niet meer beschikbaar is, maar het goede nieuws is dat er wel andere opties zijn om te profiteren van de geweldige voordelen van onze premium functies. Deze opties zijn bijvoorbeeld een abonnement van 7, 30, 90 of 180 dagen op Bumble Premium en Bumble Boost, afhankelijk van je eigen voorkeur. Je kunt via Bumble Web nog wel een dagabonnement kopen.

We raden ook ons levenslange abonnement op Bumble Premium of Bumble Boost aan. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je onze services niet kunt gebruiken en haal je het meeste uit de Hive!