Ik denk dat mijn Bumble-profiel is gehackt

Als je denkt dat iemand anders zich heeft aangemeld met jouw Bumble-profiel, zijn er enkele veiligheidsmaatregelen die we aanbevelen.

Als je je aanmeldt bij Bumble met je Facebook-profiel, raden we je aan om je Facebook-wachtwoord onmiddellijk te wijzigen.

Je kunt je ook afmelden bij elke actieve sessie waarbij je Facebook-profiel betrokken is door deze stappen te volgen op Facebook.com.

1. Ga naar je instellingen voor Beveiliging en aanmelding op Facebook

2. 'Kies Aangemeld via Facebook'

3. Selecteer de sessie die je wilt beëindigen en tik op 'Activiteit beëindigen'

Als je je aanmeldt bij Bumble met je telefoonnummer, raden we je aan je wachtwoord onmiddellijk te wijzigen met deze stappen:

1. Ga naar je app-instellingens

2. Scrol naar beneden en tik op 'Inlogmethoden'

3. Tik om je Facebook ID of Apple ID toe te voegen

Zodra je een extra inlogmethode hebt toegevoegd, kun je je geregistreerde telefoonnummer verwijderen.

Als je inlogt op Bumble with met je Apple ID, raden we je aan om je Apple ID-wachtwoord onmiddellijk te wijzigen.

Neem meteen contact op met ons Supportteam als je je over iets anders zorgen maakt. We zijn er om je te helpen!