Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Czy usunięcie konta i ponowne jego założenie wiąże się z karą?

Jeśli usunąłeś i odtworzyłeś kilka profili Bumble po kolei, to nie pokazujemy Twojego konta mniej ani nie blokujemy z platformy. Niemniej jednak zauważyliśmy, że ci użytkownicy którzy usuwają konta i tworzą nowe w bardzo krótkim czasie (np. pięć nowych kont w ciągu dwóch miesięcy) mają o wiele mniej połączeń z innymi użytkownikami.

Jest to związane z tym, że użytkownicy rzadziej wybierają profile, które się powtarzają. Ciągłe napotykanie na te same profile sprawia wrażenie błędu technicznego lub profilu typu spam.

Jeśli chcesz zrobić sobie przerwę od Bumble to rekomendujemy użycie funkcji uśpienia profilu, który ukryje Twoje konto bez potrzeby jego usuwania. Możesz dowiedzieć się więcej o funkcji uśpieniatutaj.

Jeśli masz problem z nawiązaniem kontaktu to upewnij się, że korzystasz ze wszystkich fantastycznych funkcjidostępnych na Bumble takich jak Filtry iPodpowiedzioraz odwiedź nasz blogThe Buzzaby poznać pomocne wskazówki.

Uwaga: Zgodnie z naszym regulaminem zastrzegamy sobie prawo do zakończenia lub zawieszenia dowolnego konta w dowolnym momencie bez ponoszenia odpowiedzialności i bez konieczności uprzedniego powiadomienia.