Improve your experience
You’re using a web browser we don’t support. Try one of this free options to have a better experience on Bumble.com

Czy mogę korzystać z Bumble bez udostępnienia lokalizacji?

W tej chwili musisz udostępnić lokalizację Bumble, gdy aplikacja jest używana, aby móc przeglądać osoby w Twojej okolicy. 

Możesz wybrać sposród dwóch opcji:

1. Podczas korzystania z aplikacji - Twoja lokalizacja będzie aktualizowana tylko wtedy, kiedy aplikacja Bumble będzie otwarta i przez Ciebie używana. Aktualizacja nie jest możliwa, kiedy aplikacja jest jedynie uruchomiona, ale nie obsługiwana przez użytkownika. 

2. Zawsze - Twoja lokalizacja będzie aktualizowana, kiedy aplikacja Bumble będzie otwarta i będzie działać w tle. Jeśli nie chcesz, aby Twoja lokalizacja była aktualizowana kiedy aplikacja jest otwarta, możesz wymusić zamknięcie aplikacji. 

Pamiętaj, że jeśli wybierzesz opcję „nigdy", nie będą możliwe żadne nowe dopasowania. Nadal będzie możliwość korespondowania z istniejącymi dopasowaniami, ale aby móc przeglądać nowe osoby i być widzianym, należy ponownie aktywować Usługi lokalizacji.



Tags: usługi lokalizacji, lokalizacja, wyłącz lokalizację SEO Url: czy-mogę-używać-bumble-bez-zezwolenia-lokalizację